Питання та поради щодо співбесіди програміста l ITExpert

Зв’язковий список — ніщо інше, як список вузлів, кожен з яких містить власне дані та посилання на наступний вузол. Учасники вебінару матимуть можливість отримати відповіді на основні теоретичні питання, що можуть виникнути на співбесідах із цих тем. Даний вебінар зосереджений на теоретичних основах пам’яті в .NET та парадигмах ООП, зокрема на інкапсуляції, успадкуванні, поліморфізмі та абстракції.

питання для співбесіди з Java розробником

Спеціалізація – Robotic Process Automation та web scraping. Вважає, що навчаючи інших – розвиваєшся та ростеш сам. У вільний час обожнює грати на гітарі та слухати улюблену музику. Спроба вразити рекрутера глибокими знаннями мови з боку самого рекрутера виглядає як вихваляння. А це означає, що фахівець перед ним схильний до самомилування і навряд буде хорошим командним гравцем.

Питання на співбесіді в ІТ

Хоча є варіант, коли є кілька різних відкритих вакансій. Тоді, як правило, перша співбесіда загальна — з цими «ми ще не знаємо», а друга вже на конкретний проект. JVM створює окремий стек для кожного потоку, і все, що було створено в рамках одного потоку, не видно іншим потокам. вакансія Java Розробник Void notify — пробуджує єдиний потік, який чекає на моніторі цього об’єкта. ArrayList не може містити примітивні типи даних, такі як int, double, char та long. Абстракція визначається як приховування внутрішньої реалізації та відображення лише необхідної інформації.

питання для співбесіди з Java розробником

Розуміння, що таке клас та об’єкт (без успадкування, інкапсуляції та поліморфізму). Розуміння задачи сортування та вміння зробити bubble sort. Розуміння, що таке матриця та багатовимірний масив.

Сумніваєтесь чи підійде вам сфера ІТ?

Дуже люблю читати й грати у PlayStation. Зараз я заздалегідь готую себе до того, що реалізувати все точнісінько з моїми шикарними планами, які я вибудовую у себе в голові, точно не вийде. Для цього я завжди намагаюся передбачити і передбачати форсмажорні обставини і підготувати не тільки себе, а й команду.

Тобі доводиться завжди пам’ятати, що щось обов’язково піде за планом, і приймати це як даність. Так чи інакше завжди потрібно готуватися до гіршого, щоб коли все вдало складеться, ти був трішки щасливішим. Років через 5 після старту моєї кар’єри в IT я вперше став груплідом. Тоді я вперше приміряв роль людини, яка несе відповідальність не лише за себе, а й за інших людей. Мені сподобалося допомагати, рухатися вперед із командою єдиним організмом, бачити результати, до яких особисто ти доклав чимало зусиль.

Хто такий бізнес аналітик: про напрямки в БА і корисні ресурси на тему

Крім того, співбесіда на нову роботу часто є складним процесом, який може викликати стрес у деяких людей. Це може призвести до того, що людина просто гірше себе зарекомендує на співбесіді. Після цієї секції починається власне технічна частина. Я не використовую заготовлених тестових завдань чи запитань — підбираю їх ситуативно, виходячи з результатів першої частини інтерв’ю. Траплялися різні випадки — наприклад, іноді кандидат не вказував у резюме весь свій досвід або оцінював рівень володіння технологіями нижче, ніж є насправді. Бували також випадки, коли людина копіює інформацію з інших резюме, навіть не перевіряючи, чи відповідає це його досвіду, головне, щоб було ближче до вимог вакансії.

  • Теж саме з використанням певних коллекцій та варіантів конкюренсі…
  • Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять.
  • Зможе послідовно занурити вас у сферу та підготувати до практичних задач.
  • Коли ти приходиш на іспит не знаючи ім’я викладача, що відбувається?
  • Йому набагато видніше ваші слабкі та сильні сторони.
  • Звичайно плюсом є вміння думати за рамками, бажання багато працювати над собою понаднормово і поглинати знання з різних джерел.
  • People partner Intellias розповідають, як реагувати на фідбеки та вчать, як проводити мітинги зі своїм менеджером.

Усі розглянуті вище структури — лінійні, проте насправді уявити всю інформацію в такий спосіб неможливо, і тут допомагає така структура даних, як дерево. Ще одна базова структура даних — зв’язковий список. Як і масив, це лінійна структура даних, і елементи у ньому зберігаються лінійно, але на відміну від масиву — на безперервних областях. Вони розкидані в пам’яті та з’єднуються за допомогою вузлів.

Співбесіда з .NET. 150+ запитань для Junior, Middle, Senior

А ось менторство тривало ще близько року, за мною продовжували наглядати та підказували у завданнях, коли це було потрібно. Правда, йшов джавістом, а пішов андроїд-розробником;). Міцний джун — спринговый код і конфіги бентежити не повинні. Бачимо анотацію та розуміємо, що вона з конкретного модуля і потрібна для таких цілей, і які кроки необхідно зробити, якщо знадобиться змінити певну логіку.

Світчери Intellias розповідають, як наважились змінити свою нетехнічну кар’єру та перейти в ІТ. Вони проводять мітинги, випускають подкасти, пишуть статті та придумують челенджі для https://wizardsdev.com/ команди. Як працюють інженерні спільноти Intellias – в матеріалі. Бізнес-аналітик Intellias розповідає про власний благодійний фонд з реставрації будівель та про допомогу ЗСУ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hurray Here is Your Gift

OR